Eli mene kännykkäsi saapuneisiin viesteihin ja katot saapuneet järkäs näihi:
1. Maanantai aamuna myöhästyin koulusta ja sanoin opettajalle: Ok.
2. Tiistai iltana varastin kaupasta karkkia ja sanoin poliisille: No tuu vaik mun^^ jos nähään siinä pysäkillä jsks 15 yli esim.
3. Keskiviikko ilta-päivänä äitini sai minut kiinni tupakan poltosta ekan kerran. Hän sanoi antavansa arestia ja totestin vain: Hyvä juttu! Hyvää yötä ja halit.
4. Torsaina klo 12, huomasin kirjastonkirjan olevan minulla vaikka se olisi pitänyt palauttaa viikko sitten. Kirjaston hoitaja sanoi sen maksavan 2€ ja vastasin pokkana: Nurkan takana vedettiin poskisauhuja...tennarit vilkkuen metsään juoksee räkänokka tää..:D
5. Perjantai oli 13 päivä ja sain kokeesta 4+, kotona tokaisin näyttäessäni koetta vanhemmilleni: En tiedä vielä mitään uudesta vuodesta..Mutta katsotaan!
6. Lauantaina pääsin ensimmäiseen työ-paikkaani ja sain hommaksi ripustaa naiset alusvaatteita. En halunnut joten sanoin pomolleni: Jep jep, etköhän sä jokun pikku kolon hesan matkaan löydä;-) Viim. Hiihtolomalla ja lähdin lätkimään!
7. Sunnuntaina voitin idolssin ja minusta tulee laulaja, ensimmäisen kappaleeni nimi on: Joo tervetuloa vaan!
8. Yleinsä kun multa kysytään, miten viikko meni vastaan: ;-) Sä taidat olla aika in loov with Helsinki! Onhan tää ihan kiva kaupunki! Halit.
ei tartte laittaa kenelt on tullu =)