Nyt kun miettii, mä en aina oo sellanen kaveri minkälaisen muut ansaitsis.. En kuuntele sillon ku niillä on asiaa, meen oman pään mukaan, en kysele mitään, ajattelen vain itseäni, olen itsekäs.. Yritän tehdä parannuksen ihan vain kavereitteni takia. En taho menettää niistä yhtäkään joten on varmaan muutoksen paikka.

Koulukin menee päin persettä! En keskity läksyihin kunnolla, en lue kokeisiin, "kapinoin" opettajia vastaan.. Taidan ottaa itseäni niskasta kiinni ennen koulun loppua ja tsempata itseäni lopuun asti :> Se saattaa aiheuttaa univelkoja(joita on jo TARPEEKSI) sekä päänvaivaa koko loppuvuodeksi.. Tulevaisuudessa LYSEOON??? Tuskin, ei ainakaan ILMAN työtä :/

Pää ajteltu nyt puhki, ei tuu mitään.. Pitäis tulostaa muutama kuva googlesta(öljyvärikurssi tänään :x) Ens kerralla ATK:n "lopputyö".. Jonkin sortin juliste pitää tehä.. Tänään pitää käyä vielä kirjastossa hakemassa Joneskille yks CD-levy.. Tänään on hirveesti tekemistä.. pitää ruveta lukemaan hissan kappaletta, bilsaa, ruotsia, enkkua.. kaikkee... Toivottavasti kaikki menee hyvin ja jaksan tulla huomenna kouluun.. PAKKO! En taho, että tulevaisuuteni joutuu hiuskarvan varaan.. Pakko siis tehä töitä.

Oho.. Tästä tulikin ihan kunnon juttu :) Ja tekis mieli kirjottaa.. Nooh, rajansa kaikella.. Tunti lähestyy loppuaan..

LOPPU*

~Alppielain